Dim sum 'Shao mai'

Dim sum 'Shao mai'

5.0 9 évaluations
Prép. 1h 25min
Total 2h
40 pieces

Ingrédients

  • carrot
    10 g
Shao mai dough
  • water
    50 g
  • flour
    180 g
  • egg
    1
Filling
  • pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
    15 - 20 g
  • fresh ginger (optionnel) thinly sliced
    5 - 10 g
  • raw prawns, peeled fresh or frozen
    270 g
  • sugar
    1 tbsp
  • light sesame oil (30 g, see tip)
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • oil for greasing
  • flour for dusting
  • water
    500 g

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 piece

Protides 3 g
Calories 240 kJ / 57 kcal
Lipides 3 g
Fibre 0.2 g
Glucides 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...