Appareils et accessoires
Fatayer met kaas en munt
Prép. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
921.2 kJ /
220 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1.1 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Arabische kip met couscous
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Sushi tacos
1h
Batbout met kaas
30min
Harira
7h