Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rață
- 4 bucăți piept de rață fără os, cu piele (aprox. 170 g fiecare)
- 4 prize sare de mare
- 4 prize piper negru măcinat
Sos de mure
- 250 g mure
- 30 g zahăr extrafin
Piure de țelină
- 800 g țelină rădăcină, descojită, tăiată cuburi (2 cm)
- 1200 g apă
- 50 g unt nesărat, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare de mare
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protides
- 51 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Sodium
- 801 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sos bearnez
15min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 min
Sos olandez
15min
Mușchi de vită, tarte cu ciuperci și brânză Stilton cu piure de țelină
2 Std. 10 Min
Salată de pui și spanac, cu bulgur
Pas d’évaluation
Crêpes Suzette
1h 20 min
Salată cu Halloumi
20 min
Mușchi de vită cu sos de parmezan și hrean
55 min
Limonadă de caise și lămâi
Pas d’évaluation
Sos de piper
30 min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35min
Risotto cu cartofi dulci, nuci pecan și brânză albastră
30 min