Versions compatibles
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 7 spring onions, cut in pieces
- 70 g sunflower oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 4 chicken thighs, skin on, bone in, corn fed (approx. 160 g each)
- 300 g white long grain rice
- 400 g fine green beans, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3806.3 kJ / 909.7 kcal
- Protides
- 39.8 g
- Glucides
- 72.9 g
- Lipides
- 50.5 g
- Graisses saturées
- 11.3 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 764.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Grated Carrot Salad
10 Min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5u. 45min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Pas d’évaluation
Shirley Temple
5 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min