Appareils et accessoires
Pulled barbecue jackfruit
Prép. 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.9 g
Calories
511.5 kJ /
121.8 kcal
Lipides
2.6 g
Fibre
3.6 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Virgin chai vanille cocktail
45min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min