Appareils et accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prép. 10min
Total 3h
4 porties
Ingrédients
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optionnel) rood2 druppels
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.5 g
Calories
2240 kJ /
537.8 kcal
Lipides
38.8 g
Fibre
0.2 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Paaspastei
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Geraardbergse Mattentaarten
1h