Appareils et accessoires
Hollandaise saus
Prép. 5min
Total 15min
500 gram
Ingrédients
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 500 gram
Sodium
939 mg
Protides
48 g
Calories
15119 kJ /
3611 kcal
Lipides
380 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
203 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Advocaat
10min
Bearnaisesaus
15min
Pisco sour
10min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Bearnaisesaus
20min