Appareils et accessoires
Steak tartaar
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.3 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Meringue spoken
12h 25min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Vitello tonnato
13h
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Forelmousse
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min