Appareils et accessoires
Carrot Rice
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
49 mg
Protides
9 g
Calories
1985 kJ /
474 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesekut
24h 10min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Pas d’évaluation
Mini chocolate cakes
50min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min
Portuguese green eggs
50min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Frappé Coffee
5min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Cempedak Cake
1h 30min
Apam Nasi
Pas d’évaluation