Appareils et accessoires
Bamia (Okra Lamb Stew)
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
784 mg
Protides
30 g
Calories
1986 kJ /
474 kcal
Lipides
31 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Mutton Peratal
1h 25min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Indian Pilaf Rice
1h
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Prawn Biryani
1h 15min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h