Pajeon (Savoury Seafood Pancake)

Pajeon (Savoury Seafood Pancake)

4.1 37 évaluations
Prép. 45min
Total 45min
2 pieces

Ingrédients

Dipping Sauce
  • garlic clove
    1
  • dark soy sauce
    2 Tbsp
  • water
    1 Tbsp
  • brown rice vinegar
    ½ Tbsp
  • sesame oil
    ½ Tbsp
  • spring onion thinly sliced (5 mm)
    1
  • caster sugar
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
Pajeon
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • plain flour
    90 g
  • cornflour
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water
    180 g
  • vegetable oil for frying
  • spring onions halved lengthways
    10
  • raw, unpeeled large prawns
    250 g
  • fresh red chilli thinly sliced
    1
  • large eggs beaten
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Protides 37 g
Calories 2568 kJ / 612 kcal
Lipides 24 g
Glucides 59 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...