Appareils et accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prép. 20min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
8036.8 mg
Protides
103.4 g
Calories
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Lipides
233.7 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
133.8 g
Glucides
153.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h