Appareils et accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Prép. 40min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1251.5 mg
Protides
23.2 g
Calories
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
13.1 g
Glucides
83.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Spaanse brunch
1h 15min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Sojabolognese
40min