Appareils et accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Prép. 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
575.7 mg
Protides
9.5 g
Calories
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Lipides
24.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met frangipane
50min
Pruimentaart
1h 30min
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min