Chicken Enchiladas

Chicken Enchiladas

4.1 7 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    200 g
  • green tomatillos halved
    640 g
  • white onion
    60 g
  • garlic clove
    1
  • chipotle chillies, canned in adobo sauce
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
    450 g
    450 g chicken tenderloin
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • vegetable oil to fry
  • corn tortillas
    12
  • sour cream, any type to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 768.7 mg
Protides 31.4 g
Calories 2267.1 kJ / 541.9 kcal
Lipides 6.7 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 1.2 g
Glucides 92.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...