Appareils et accessoires
Chicken Enchiladas
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
green tomatillos halved640 g
-
white onion60 g
-
garlic clove1
-
chipotle chillies, canned in adobo sauce30 g
-
salt1 tsp
-
450 g chicken tenderloinchicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise450 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream, any type to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
768.7 mg
Protides
31.4 g
Calories
2267.1 kJ /
541.9 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
92.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Texas Road Trip
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Taco Bowl
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chili Cheese Dogs
50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Spanish Rice
35min
Shrimp Aguachile
15min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Tinga de Pollo
40min