Appareils et accessoires
Perfect steak with sauce Bernaise
Prép. 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
2152.8 mg
Protides
149.4 g
Calories
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Lipides
258.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
137.3 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Number Cake
2h
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Béarnaise sauce
20min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Hollandaise
15min