Appareils et accessoires
French dressing
Prép. 5min
Total 5min
200 g
Ingrédients
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
119.2 mg
Protides
1 g
Calories
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Lipides
90.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Citrus margarita
10 Min
Tzatziki
15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Basil oil
10 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Mango daiquiri
5 Min