Appareils et accessoires
Basil sorbet (palate cleanser)
Prép. 10min
Total 10min
8 portions
Ingrédients
-
caster sugar to taste130 - 150 g
-
pine nuts60 g
-
lemons (approx. 2), skin thoroughly washed, ends trimmed, deseeded and cut into quarters (see Tips)170 g
-
fresh basil leaves (approx. 1-2 bunches) (see Tips)20 g
-
ice cubes700 g
-
water50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4 mg
Protides
1.2 g
Calories
546.8 kJ /
130.1 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
19.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Aperol spritz sorbet
8h 20min
Lupini cheese
3h 20min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Taramasalata
15min
Beurre blanc
15min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Champagne crème brûlée
2h 25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Tapenade
10min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min