Versions compatibles
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protides
- 50.5 g
- Glucides
- 8.5 g
- Lipides
- 44.5 g
- Graisses saturées
- 12.1 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 720.4 mg
Recettes alternatives
Curried sausages
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Apple cider dressing
5min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Swedish meatballs and mash
50 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min