Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

4.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 50min
8 portions

Ingrédients

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
    100 g
  • macadamia nuts
    150 g
  • crystallised ginger
    60 g
  • good-quality white chocolate broken into pieces
    300 g
  • gluten free flour
    150 g
  • caster sugar
    150 g
  • eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • whipped cream to serve
    300 g
  • ginger syrup to serve
    2 tbsp
  • honeycomb to serve (see Tips)

Infos nut. par 1 portion

Calories 730.2 kcal / 3055.2 kJ
Protides 9.9 g
Lipides 47.6 g
Glucides 71.4 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 21.9 g
Sodium 112.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...