Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms

Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms

4.2 13 évaluations
Prép. 5min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • long grain rice or jasmine rice
    180 g
  • sea salt
    1 tsp
  • chicken breast sliced into strips
    150 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • water
    1500 g
  • sesame oil
    5 tsp
  • Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
    2
  • fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
    8 - 12
  • spring onion/green onion sliced, to garnish
    1
  • fried shallots to garnish
    2 tbsp
  • red chilli oil to drizzle (see Tips)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 896.8 mg
Protides 17.5 g
Calories 1642.1 kJ / 392.5 kcal
Lipides 18.9 g
Fibre 2.1 g
Graisses saturées 5.6 g
Glucides 39.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...