DIY pizza pockets

DIY pizza pockets

4.6 28 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 50min
14 portions

Ingrédients

Pizza dough
  • water
    220 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour plus extra to dust
    400 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
Pizza pockets
  • mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    20 g
  • vegetables (e.g zucchini, carrot, capsicum, onion, spinach), cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh tomato cut into quarters and deseeded
    1
  • tomato paste
    100 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • ham slices, cut into strips
    80 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 270 mg
Protides 7 g
Calories 780.2 kJ / 186.5 kcal
Lipides 6.8 g
Fibre 1.6 g
Graisses saturées 2.1 g
Glucides 24 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...