Appareils et accessoires
Sub rolls
Prép. 10min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
lukewarm water200 g
-
dried instant yeast1 ½ tbsp
-
caster sugar1 tbsp
-
baker's flour plus extra to dust320 g
-
bread improver1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
butter melted
-
cheddar cheese grated50 g
-
dried Italian herbs1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
792.2 mg
Protides
14.5 g
Calories
1810.7 kJ /
432.8 kcal
Lipides
13.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
63.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Vanilla Syrup
40 Min
Beer batter fish
40 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Macaroni carbonara
30 Min
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.