Appareils et accessoires
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Prép. 10min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1256.3 mg
Protides
17.5 g
Calories
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
42.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Risotto bolognese
45 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Cajun pork rice
1 Std. 15 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min