Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
TM6

Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
  • 50 g white wine vinegar
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
  • 10 g Dijon mustard
  • 35 g agave syrup
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp pine nuts
  • 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
  • ¼ bunch mint leaves, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1176.2 kJ / 281.1 kcal
Protides
3 g
Glucides
25.9 g
Lipides
19.6 g
Graisses saturées
2.7 g
Fibre
5.3 g
Sodium
656.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives