Aubergine and Tomato Pasta
TM6 TM5 TM31

Aubergine and Tomato Pasta

3.1 (136 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions, quartered
  • 600 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    ou 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or more to taste
  • 1 tsp caster sugar
  • 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
  • 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
  • 700 g water
  • 5 g fresh basil leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2141 kJ / 512 kcal
Protides
17.3 g
Glucides
75.1 g
Lipides
15.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives