Appareils et accessoires
Artichoke & Butter Bean Dip
Prép. 5min
Total 10min
550 g
Ingrédients
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6.9 g
Calories
476.4 kJ /
113.9 kcal
Lipides
1.5 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bean and Feta Dip
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Asparagus Risotto
45min
Hot Artichoke Dip
30min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Fennel Apple Salad
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Pea and Mint Risotto
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Mushroom Risotto
30min