Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
TM6 TM5 TM31

Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche

3.9 (10 évaluations )

Ingrédients

Herb Crème Fraîche

  • 1 lemon, thin peelings of skin and juice
  • 5 g fresh dill, leaves only
  • 5 g fresh parsley, leaves only
  • 5 g fresh coriander, leaves only
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Rosti

  • 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
  • 10 g fresh parsley, leaves only
  • 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 egg yolks, from medium eggs
  • 3 Tbsp plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp olive oil
  • 200 g smoked salmon
  • 1 lemon, cut in wedges, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1549 kJ / 370 kcal
Protides
17 g
Glucides
17 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
8.6 g
Fibre
4.7 g
Sodium
1394 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives