Mediterranean Turkey Roulades
TM6 TM5 TM31

Mediterranean Turkey Roulades

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

Turkey Roulades, Rice and Vegetables

  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 180 g long grain rice
  • 1200 g water
  • 600 g turkey escalopes
  • 160 g sundried tomato pesto
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp sweet paprika
  • 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g chestnut mushrooms, quartered

Herb Sauce

  • 100 g sour cream
  • 50 g plain flour
  • 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2461 kJ / 588 kcal
Protides
43.6 g
Glucides
54.3 g
Lipides
21.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives