Sambhar (Vegetable Dhall)

Sambhar (Vegetable Dhall)

3.8 13 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    30 g
  • shallots
    50 g
  • dried chillies soaked and deseeded, cut in 4 cm length
    5
  • cooking oil
    50 g
  • sambhar powder
    1 heaped tsp
  • ground coriander
    1 heaped tsp
  • garam masala
    1 heaped tsp
  • mustard seeds
    ½ heaped tsp
  • ground cumin
    1 heaped tsp
  • fresh curry leaves
    5
  • tamarind paste
    2 tsp
  • asafoetida powder
    ¼ heaped tsp
  • toor dal soaked for 6 hours, drained
    180 g
  • tomatoes (approx 3 tomatoes), cut in wedges
    330 g
  • water
    350 g
  • carrots cut in thin slices
    50 g
  • potatoes cut in cubes (1 cm)
    150 g
  • brinjals cut in thick strips
    130 g
  • cauliflower florets
    120 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 9 g
Calories 1068 kJ / 255 kcal
Lipides 9 g
Fibre 3 g
Glucides 35 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...