Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 ( 150 évaluations )

Ingrédients

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen raspberries
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice

Pavlova

  • 320 g white sugar
  • 8 egg whites (approx. 250 g), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 tsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 20 g frozen raspberries thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
356.4 kcal / 1491.1 kJ
Protides
3.6 g
Lipides
18.8 g
Glucides
45.8 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
11.5 g
Sodium
49.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives