Appareils et accessoires
Challah
Prép. 30min
Total 2h
12 portions
Ingrédients
-
water315 g
-
24 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast8 g
-
sugar85 g
-
vegetable oil60 g
-
medium egg1
-
strong white bread flour600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
medium egg beaten1
-
sesame seeds, toasted for sprinkling1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
307.3 mg
Protides
6.8 g
Calories
1140.4 kJ /
272.6 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
45.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Strawberries and Cream
20min
Hummus with Peas and Beans
25min
Fairy Cake Bouquet
1h 50min
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Lollipops with Strawberries
40min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min