Versions compatibles
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 gramů dijonské hořčice, hrubozrnné
- 15 snítek čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů javorového sirupu
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
- 500 gramů vody
-
250
gramů bimi (baby) brokolice
ou 250 gramů růžiček brokolice - 4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 8 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Pas d’évaluation
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 godz. 30 min
Tortilly z celozrnné mouky
1 godz.
Malajské kokosové kuře
10 Std.
Bento box s pandami
1 godz.
Japonská majonéza (kewpie)
Pas d’évaluation
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 Std. 5 Min
Klasické hovězí burgery
1 godz.
Bramborový chléb (bez lepku)
2 Std. 30 Min
Toastový chléb (bez lepku)
14h