Appareils et accessoires
Pistachio cheesecakes with mango
Prép. 35min
Total 2h 30min
6 portions
Ingrédients
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
1906 kJ /
455 kcal
Lipides
31 g
Fibre
1.8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Ball Soup With Cabbage
Pas d’évaluation
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Strawberry champagne cake
3h 10min
Gazpacho
1h 15min
Crème caramel (flan)
3h
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Sicilian Caponata
30min
Natillas
1h
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Cream of Asparagus Soup
15min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Fluffy ricotta pancakes
35min