Smoked salmon terrine

Smoked salmon terrine

5.0 3 évaluations
Prép. 20min
Total 24h 25min
8 slices

Ingrédients

  • water
    500 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets
    400 g
  • fresh dill leaves only, plus extra to serve
    4 sprigs
  • fresh chives trimmed, cut into pieces, plus extra to serve
    10
  • spring onions/green onions trimmed, cut into lengths (3 cm)
    2
  • cream cheese chilled, cut into pieces
    250 g
  • crème fraîche
    100 g
  • lemon zest only
    1
  • lemon juice
    1 ½ tbsp
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground white pepper to taste
    ¼ tsp
  • smoked salmon thinly sliced
    300 g
  • pickled red onion finely chopped and drained on paper towel
    80 g
  • lemon slices, to serve
  • fresh chives chopped, to serve
  • toast to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 1170.4 mg
Protides 19.4 g
Calories 1216.1 kJ / 290.7 kcal
Lipides 21.5 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 9.4 g
Glucides 4.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...