Potato and Pork Rib Racks

4.7 6 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil
    20 g
    20 g oil
  • garlic clove
    3
  • pork rib racks cut in single ribs (see tip)
    500 g
  • olive oil
    20 g
    20 oil
  • olive oil
    20 g
  • onion quartered
    150 g
  • carrot cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • red pepper cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    80 g
  • lager
    80 g
  • water
    400 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • dried bay leaf
    1
  • potatoes peeled, diced (4-5 cm)
    700 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 185.4 mg
Protides 29 g
Calories 2523.2 kJ / 603.1 kcal
Lipides 35.7 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 9.3 g
Glucides 41.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations

Vous pourriez aussi aimer...