Appareils et accessoires
Browned Pork Rice
Prép. 20min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
olive oil40 g
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
paprika½ - 1 heaped tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
white short grain rice150 g
-
water250 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
2532 mg
Protides
51.6 g
Calories
6453.6 kJ /
1542.4 kcal
Lipides
81.8 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
134.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min