Appareils et accessoires
Jewish Chicken Soup
Prép. 15min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
416.1 mg
Protides
19.7 g
Calories
857.7 kJ /
205 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
15.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Roasted Potato Salad
1h
Raspberry Turnovers
2h
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1h
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Pears in Orange Syrup
30min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1h 10min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Caprese Omelette
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min