
Appareils et accessoires
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Prép. 5min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
wild rice300 g
-
water1150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
shallots halved150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
button mushrooms quartered350 g
-
dry white wine125 g
-
chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)350 g
-
chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)350 g
-
vegetable stock paste homemade1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour30 g
-
single cream100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
606 kcal /
2540 kJ
Protides
30 g
Lipides
21 g
Glucides
64 g
Graisses saturées
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Keeping It Cosy
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande