Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice

Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice

4.3 14 évaluations
Prép. 5min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • wild rice
    300 g
  • water
    1150 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • green beans trimmed
    200 g
  • shallots halved
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    8 sprigs
  • unsalted butter cut in pieces
    50 g
  • button mushrooms quartered
    350 g
  • dry white wine
    125 g
  • chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
    350 g
  • chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
    350 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cornflour
    30 g
  • single cream
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 606 kcal / 2540 kJ
Protides 30 g
Lipides 21 g
Glucides 64 g
Graisses saturées 8.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...