Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

4.4 47 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 10min
2 portions

Ingrédients

  • shallots halved
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • Seville orange marmalade
    60 g
    60 g orange marmalade, plus 1 Tbsp lemon juice
  • fresh thyme leaves
    1 pinch
  • olive oil
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
    20 g sherry vinegar
  • port
    50 g
  • water
    550 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
    2
  • floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)
    350 g
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • butter
    30 g
  • milk
    120 g
  • fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary
    120 - 150 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 43 g
Calories 3136 kJ / 750 kcal
Lipides 33 g
Fibre 4.4 g
Glucides 60 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...