Risotto pomodori with burrata
TM6 TM5 TM31

Risotto pomodori with burrata

4.6 ( 11 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 400 g canned tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 500 g water
  • 1 onion cut in half
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to season
  • 80 g white wine
  • 300 g Arborio rice
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 40 g salted butter
  • 2 pieces burrata cheese (approx. 200 g), cut in half
  • fresh basil leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
630.8 kcal / 2639.2 kJ
Protides
21.4 g
Lipides
26.8 g
Glucides
76.8 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
11.8 g
Sodium
647.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives