Appareils et accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Zachte Appelcake
50min