Appareils et accessoires
Gevulde kalkoenborst
Prép. 15min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (optionnel) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.77 g
Calories
2395 kJ /
576 kcal
Lipides
34.26 g
Glucides
20.08 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Choronsaus
20min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Aardbeien curryketchup
Pas d’évaluation
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Krokante olijven
1h 30min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min