Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 150 g wortel, in stukken
- 30 g olijfolie
- 100 g lente-uitjes in ringen
- 100 g paprika, rode en groene, in beetklare stukken
- 500 g varkensschouderlap, ontbeend, in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)
- 350 g aardappelen, in beetklare stukken
- 400 g water
- 1 tl citroenschil, geraspt
- 1 tl gedroogde dragon
- 1 tl marjolein, gedroogd
- ½ - 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 4 el volle room
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protides
- 26 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 35 g
- Fibre
- 4.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9hod. 15min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min