Appareils et accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optionnel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
1832 kJ /
438 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2.5 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Cottage pie
1h 10min
Ijs van bevroren fruit
5min
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Erwten met ham
25min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Lamsstoofpotje
1h 45min