Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Protides
- 29.6 g
- Glucides
- 13.1 g
- Lipides
- 16.3 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 728.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Kip met rode paprika
1h 5min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.