Appareils et accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Prép. 25min
Total 2h 40min
3 porties
Ingrédients
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
488 mg
Protides
37 g
Calories
1857 kJ /
443 kcal
Lipides
19 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min