Appareils et accessoires
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Prép. 20min
Total 1h 20min
600 gram
Ingrédients
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook3 - 4
-
tomaat gehalveerd80 g
-
zoete paprikapoeder3 el
-
Isot peper, geplet (zie tip)1 - 2 tl
-
sumak3 tl
-
komijn, gemalen2 tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
zout1 - 1 ½ tl
-
65 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)Turkse peperpasta (Biber Salçası)65 g
-
tomatenpuree40 g
-
olijfolie65 g
-
granaatappelsiroop (Nar ekşisi) en een beetje meer om te serveren10 - 30 gram
-
citroensap1 ½ tl
-
suiker2 tl
-
water (kamertemperatuur)220 g
-
bulgur donker, extra fijn, zie tip300 g
-
peterselie, vers geplukt, fijngehakt (zie tip)15 g
-
ijsbergsla om te serveren15 - 20 bladeren
-
munt, vers geplukt, om te serveren3 - 4 stengels
-
rucola om te serveren10 - 15 bladeren
-
citroenen om te serveren1 - 2
Niveau
moyen
Infos nut. par 20 gram
Sodium
109 mg
Protides
2 g
Calories
284 kJ /
68 kcal
Lipides
3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
10.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Batbout met kaas
30min