Appareils et accessoires
Kip Fricassee met Asperges
Prép. 20min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
olie1 tl
-
rijst350 g
-
water1300 g
-
wortelen in plakjes (5 mm)100 g
-
selderstengels in stukjes (3 cm)100 g
-
asperges in hapklare stukjes (zie tip)300 g
-
verse groene erwten150 g
-
kipfilet800 g
-
champignon de Paris, vers100 g
-
zout1 snuifje
-
room, elk type (van koemelk)150 g
-
boter in stukken30 g
-
bloem60 g
-
2 kubussen kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta2 volle tl
-
citroensap2 tl
-
Worcestershire saus1 tl
-
peper, gemalen¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
517 mg
Protides
39 g
Calories
2428 kJ /
580 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Miso Udon Noedels
20min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h