Appareils et accessoires
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
broccoli florets300 g
-
red capsicums cut in pieces150 g
-
apples cut in quarters100 g
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarfruit vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.6 g
Calories
444.7 kJ /
106.3 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
1.2 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Every season is a Healthy Season
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Mojito
5min
Creamy Feta Dip
5min
Lemonade
5min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Yoghurt cheese
24h 40min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Berry Liqueur
25min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Pumpkin Risotto
45min
Pistachio macarons
2h 30min